Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής, Σταύρος Σαρηγιαννίδης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Νίκος Παπαοικονόμου, συναντήθηκαν με το νέο συμβούλιο του Ανθεμούντα Γαλάτιστας, για να συζητήσουν θέματα ενόψει της νέας σεζόν. Πραγματοποιήθηκε μια διεξοδική κουβέντα, γενικότερα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής.

”Η ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι πάντα δίπλα στις ομάδες”, δήλωσε ο Πρόεδρος, Σταύρος Σαρηγιαννίδης

“Η ΕΠΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ οπότε κληθεί από τα σωματεία μέλη της για κατ’ ιδίαν συναντήσεις θα δηλώνει πάντα ”παρών” για να λύσει προβληματισμούς που απασχολούν τα σωματεία της, σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας σεζόν”.
Μοντέλο… Βαρβάρας με στήριξη ακαδημιών ο Ανθεμούς Γαλάτιστας 
Τη στήριξη και τη δουλειά των τμημάτων υποδομής έχει σε πρώτο πλάνο και Ανθεμούς Γαλάτιστας, ακολουθώντας το μοντέλο του Αετού Βαρβάρας. Η πίστη και οι ευκαιρίες σε παιδιά που εξελίσσονται από τα σπλάχνα μιας ερασιτεχνικής ομάδας είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου και στον Ανθεμούντα δουλεύουν πυρετωδώς πάνω σε αυτό το σχέδιο.
Όπως ήταν λογικό, ο Πρόεδρος, Σταύρος Σαρηγιαννίδης και η διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, συγχαίρουν αυτές τις προσπάθειες και θα σταθούν αρωγοί σε ότι και αν χρειαστεί.
Η διοίκηση του Ανθεμούντα που συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κο Σαρηγιαννίδη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, κο Παπαοικονόμου, απαρτιζόταν από τους: Νίκος Κουτζιαρή (Πρόεδρος), Χάρης Πλάτσκος (Αντιπρόεδρος), Δημήτρης Αβέρης (Υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος), Άκης Σακελλάρης (Ταμίας).