Την πρώτη επίσημη επίσκεψή του στην Κασσάνδρα πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας Αλέξανδρος Θάνος ο οποίος έγινε δεκτός από τη Δήμαρχο Αναστασία Χαλκιά.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν στην αντιμετώπιση του covid-19 και στις κοινές δράσεις τουριστικής προβολής.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας κινούμενη ταχύτατα και επικοινωνώντας με το Υπουργείο Τουρισμού, προσπαθεί να δώσει άμεση λύση στο μείζον πρόβλημα των τουριστικών καταλυμάτων, που αφορά στην εξεύρεση ενός καταλύματος καραντίνας στην Κασσάνδρα που θα απαλλάσσει έτσι το σύνολο των καταλυμάτων και μικρών ξενοδοχείων από το να δεσμεύουν δωμάτια καραντίνας εντός των επιχειρήσεων τους.
Η επίσημη ανακοίνωση για το θέμα θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, στη σύσκεψη μετείχαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Αστέριος Κατσάνης, η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμου Μαρία Παπαδημητρίου και ο Πρόεδρος της ΚΕ.ΔΗ.Κ Ηρακλής Λειβαδιώτης.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας και ο Αντιπερειφερειάρχης Τουρισμού συμφώνησαν σε μια άμεση, δυνατή και εποικοδομητική συνεργασία προκειμένου ο Δήμος Κασσάνδρας να προβάλλεται τουριστικά με τους πιο σύγχρονους όρους.
Εξέφρασαν από κοινού την ικανοποίησή τους για τις νέες συνθήκες συνεργασίας που αναμένεται να είναι εποικοδομητικές και για τους δύο Φορείς.