Η διοίκηση της ΕΠΣ Χαλκιδικής, παρουσία του Προέδρου, Σταύρου Σαρηγιαννίδη, του Εντεταλμένου Σύμβουλου, Νικόλαου Παπαοικονόμου, του Ταμία, Νικόλαου Τσιόπουλου και του Ιωάννη Κρεμμύδα, συναντήθηκαν και συζήτησαν διάφορα θέματα σήμερα, Σάββατο (27/6) με ομάδες του Δήμου Ν. Προποντίδας.
Η ΕΠΣ Χαλκιδικής κάνει πράξη το γεγονός, πως θα βρίσκεται στο πλευρό των ομάδων για οτιδήποτε χρειαστούν ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου αλλά και γενικότερα.
Επίσης, η ΕΠΣ Χαλκιδικής είχε συνάντηση στα Νέα Μουδανιά με τον Πρόεδρο της ΑΝΕΤΧΑ, Γεώργιο Πασσαλή, για πιθανά προγράμματα που μπορεί να εντάξει η ΕΠΣ Χαλκιδικής στο πλαίσιο αναβάθμισης και εξέλιξης, αλλά και με τον παρά του Προέδρου του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΟ Μουδανιών, Αλέξη Καράπαλη, για θέματα του συλλόγου.
Ακόμα, σε μια εκ των συναντήσεων βρέθηκε και ο άλλοτε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Βασίλης Βασιλάκος, δίνοντας άλλη αίγλη στις σημερινές επαφές.
Στόχος της ΕΠΣ Χαλκιδικής είναι οι καλύτερες δυνατές συμφωνίες με τις ομάδες, τους παράγοντες και όλους όσους ασχολούνται με το ποδόσφαιρο του νομού, πάντα για το καλό της Χαλκιδικής.