Πανικό έχει προκαλέσει η πληροφορία πως πριν από λίγη ώρα υπήρξε προσπάθεια αρπαγής παιδιού. Ήδη στο διαδίκτυο κυκλοφορεί η συγκεκριμένη είδηση. Μάλιστα, αναφέρεται πως με τη φωνή ενός πατέρα που κάλεσε τα μικρά παιδιά να απομακρυνθούν από τον νεαρό, τότε αποχώρησαν τόσο ο νεαρός, όσο και ένα τζιπ.
Αναλυτικά, διαβάστε όσα γράφει η σελίδα ”Δημότης Ιερισσού”: 
‘Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί στο Facebook από αρκετούς συμπολίτες μας η πληροφορία ότι υπήρξε απόπειρα αρπαγής παιδιού από έναν νεαρό, για την ακρίβεια αναφέρεται στην δημοσίευση.
«Έγινε ένα συμβάν στην παιδική χαρά πριν λίγο. Πλησίασαν τα παιδιά μας συνολικά 7 παιδιά ένας νεαρός που μιλούσε ελληνικά με ένα γατάκι στην αγκαλιά λέγοντας τα παιδιά ότι είναι ένα ακριβό γατάκι από Ρωσία που το χαρίζει και αν το θέλουν…Ένα τζιπ μπροστά στον δρόμο στην παιδική χαρά με δύο τύπους και ξένες πινακίδες περίμεναν…Τότε σηκώθηκε ένας πατέρας που βρισκόταν εκεί και φώναξε τα παιδιά να έρθουν γρήγορα. Ο νεαρός κατάλαβε ότι δεν ήταν μόνα τους και δικαιολογήθηκε στα παιδιά ότι δεν έχει χρόνο να περιμένει και ότι πρέπει να πάει στην σχολή του. Και εξαφανίστηκε κατευθείαν εξαφανίστηκε και το τζιπ. Πήρα το 100 και ενημέρωσα να ξέρετε…Προσοχή μεγάλη….αν δεν ήμασταν εκεί..

Αν έχετε κάποια πληροφορία κάποιο συμβάν που μπορεί να σας φανεί ύποπτο ενημερώστε και εσείς…
Συνέβη στις 8.30 σήμερα το βράδυ στην παιδική χαρά της αγοράς Ιερισσού.»
Μήπως θα πρέπει οι ιθύνοντες του Δήμου να επισπεύσουν «όσο μπορούν» και σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες το θέμα του Αστυνομικού τμήματος στην έδρα του Δήμου Αριστοτέλη πριν είναι αργά;;;”