Αθλητικά

Στη Serie B τη νέα σεζόν με την Ρετζίνα ο Σουνάς

Οι βυσσινί κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πανηγύρισαν την άνοδο

Ο Δημήτρης Σουνάς από την Πορταριά Χαλκιδικής διαπρέπει τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Ιταλίας και πριν από λίγες ημέρες, η Ρετζίνα πανηγύρισε την άνοδο στη Serie B, καθώς τερμάτισε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο 25χρονος μέσος αγωνίζεται τα τελευταία 3 χρόνια στη γειτονική χώρα (Μονόπολι και μέχρι σήμερα Ρετζίνα) και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Serie B με τη φανέλα της ιστορικής Ρετζίνα.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button