ΑθλητικάΔήμος Νέας ΠροποντίδαςΧαλκιδική

Ξεκίνησε η ανακαίνιση του κλειστού γυμναστηρίου Ν. Μουδανιών

Το συντομότερο δυνατό θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί

Ξεκίνησαν οι εργασίες του κλειστού γυμναστηρίου των Νέων Μουδανιών, που είχε καταστραφεί από τη Θεομηνία της 10ης Ιουλίου 2019 και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι έτοιμο να παραδοθεί στους συλλόγους.

Το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο των Νέων Μουδανιών θα χρησιμοποιείται παράλληλα με το νέο που θα κατασκευαστεί, προς διευκόλυνση όλων των συλλόγων.

Παρακάτω, ακούστε όσα είπε ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, Μανώλης Καρράς, για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και τις χρήσεις των γηπέδων. 

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close