Αποχαιρετιστήρια γιορτή ενόψει του καλοκαιριού πραγματοποιήθηκε για τους καταρτιζόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ Κασσάνδρας;
Αναλυτικά και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου:
«Σε κλίμα συγκίνησης σήμερα Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 αποχαιρετίσαμε τους καταρτιζόμενους του Δ.Ι.Ε.Κ. Κασσάνδρας για το καλοκαίρι, με μια όμορφη γιορτή, ενώ δώσαμε ραντεβού  για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του Εαρινού εξαμήνου 2020Α την 1η Σεπτεμβρίου 2020. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Κασσάνδρας κ. Κουτογλίδης Στυλιανός και  ο Αρχιφύλακας κ. Νταλιάνης Δημήτριος.
Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή κ. Αναστάσιο Κομψελίδη και την επιχείρηση Λεμονή  για την υπέροχη σοκολατόπιτα. Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτές  κ. Αναστάσιο Μαρινίδη, Σερετάκη Αιμίλιο και Απόστολο Κηπουρό για την οικονομική τους συμβολή στη στήριξη της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε την εκπαιδεύτρια του Δ.Ι.Ε.Κ. κ. Ευδοκία Μαρανή (Γαλλικής Γλώσσας ΠΕ 05)  που επιμελήθηκε τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την επιχείρηση Μαρανής GRILL, του κ. Μαρανή Νικόλαου, ψησταριά που βρίσκεται στην οδό Ζαλοκώστα 3,στον πεζόδρομο της Λ.Στρατού, στη Θεσσαλονίκη. (https://www.facebook.com/MaranisGrill),   που πρόσφερε αφιλοκερδώς τα εξαιρετικά της εδέσματα για όλους , εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής. Μοσχαρίσιο σουβλάκι, ψητό κοτόπουλο, χοιρινό λαιμό κ.ά. σε πλούσιες ατομικές μερίδες και με όλα τα συνοδευτικά. Κύριε Νίκο, προσφέρατε από την καρδιά σας, δικαίως σας χαρακτηρίζουν ως «αετό της γαστρονομίας». Ευδοκία, σε ευχαριστούμε για την οργανωτική ικανότητα, τον ενθουσιασμό, την ευγένεια σου και την οικογενειακή ατμόσφαιρα που δημιούργησες σήμερα.
Είναι πραγματικά αναγκαίο να υπάρχουν εκπαιδευτικές δομές επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης σε καταστήματα κράτησης και πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες κοινωνικές εκδηλώσεις που προάγουν τη συναδελφικότητα, τη γνώση και την αλληλοβοήθεια.
Για το Σύλλογο Διδασκόντων
Η διευθύντρια του ΙΕΚ Κασσάνδρας
Δουλγερίδου Μαριάννα