Χαλκιδική

Βελτιώνονται οι καιρικές συνθήκες, απαιτείται προσοχή λόγω του δείκτη επικινδυνότητας

Ξανά καλοκαίρι θα θυμίζουν οι καιρικές συνθήκες στην πορεία της ημέρας αλλά η ταχύτητα των ανέμων ανεβάζει τον δείκτη επικινδυνότητας

Νικήτη 

Καθαρός θα είναι ο καιρός στη Σιθωνία με τη μέγιστη θερμοκρασία να αγγίζει τους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα πέντε μποφόρ.

Πολύγυρος

Σε καλά επίπεδα για την εποχή θα είναι η θερμοκρασία και στην πρωτεύουσα. Ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς και οι άνεμοι θα πνέουν από 16 ως 35 χιλιόμετρα την ώρα.

Νέα Μουδανιά

Ακόμη μια φορά αναμένεται να έχει την υψηλότερη θερμοκρασία από όλες τις περιοχές του νομού. Ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στους 34 βαθμούς Κελσίου, με αισθητή θερμοκρασία τους 37 βαθμούς, ενώ πιθανή είναι η καταιγίδα μετά τις 21:00 το βράδυ.

Κασσάνδρα

Τους 33 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο της Κασσάνδρας, με μικρή πιθανότητα βροχής αργά τη νύχτα. Οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ.

Ιερισσός

Στα επίπεδα των Νέων Μουδανιών και η θερμοκρασία στην Ιερισσό. Στην περιοχή του Δήμου Αριστοτέλη, ο υδράργυρος θα αγγίξει τους 36 βαθμούς, με τους ανέμους να πλησιάζουν μέχρι και τα 6 μποφόρ.

Θυμίζουμε, πως το Υπουργείο Πολιτικής Προστασία του Πολίτη εξέδωσε ανακοίνωση και συμπεριέλαβε τη Χαλκιδική στους νομούς με δείκτη υψηλής προστασίας για τη σημερινή ημέρα.

Υψηλός δείκτης επικινδυνότητας στη Χαλκιδική

Σχετικά άρθρα

Δείτε επίσης
Close
Back to top button