Αθλητικά

ΠΑΕ ΠΟ Τρίγλιας: «Κάλεσμα να ενισχύσουν την ομάδα»

Στη χθεσινή Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Τρίγλια, πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός της περσινής χρονιάς, ενώ έγινε μια κουβέντα για την επερχόμενη σεζόν, με τις δυσκολίες, κυρίως οικονομικές, να είναι πολλές, πόσο μάλλον αν ο σύλλογος ανέβει στην δεύτερη επαγγελματική κατηγορία της χώρας.

Συνεπώς, η Τρίγλια έκανε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας αλλά και σε όλους τους θεσμικούς φορείς να ενισχύσουν την ομάδα, καθώς είναι αυτήν που προβάλλει τον Δήμο αλλά και ολόκληρη τη Χαλκιδική.

Αναλυτικά, όσα σημείωσε η Τρίγλια:

”Με την παρουσία πολλών φίλων, πρώην παραγόντων της ομάδας μας, οι οποίοι όμως είναι πάντα κοντά αλλά και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η Γενική Συνέλευση της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τρίγλιας.

Στο πρώτο μέρος που αφορούσε τον απολογισμό της απερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο μεγαλομέτοχος Στράτος Ευγενίου τόνισε ότι η διοίκηση αντεπεξήλθε με επιτυχία στο οικονομικό σκέλος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, ενώ στο ίδιο κομμάτι, με περισσότερες όμως λεπτομέρειες αναφέρθηκε και ο Γενικός Αρχηγός Κώστας Σγουρής.

Ως προς την επόμενη μέρα όμως, ειδικά στην περίπτωση που η ομάδα μας αγωνιστεί στη νέα Super League 2, υπάρχει προβληματισμός, αφού το οικονομικό βάρος σηκώνει μόνος του ο Στράτος Ευγενίου, ενώ και το οργανωτικό μόνο ένα – δυο άτομα.

Οπότε, ειδικά βέβαια εφόσον οριστικοποιηθεί η άνοδος στη νέα δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία, οι απαιτήσεις σαφώς και θα μεγαλώσουν, για αυτόν το λόγο ο μεγαλομέτοχος μας απηύθυνε κάλεσμα προς στον κόσμο της Τρίγλιας, αλλά και προς τους θεσμικούς φορείς της περιοχής έτσι ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια αυτή η οποία προβάλλει την Τρίγλια, τον Δήμο Νέας Προποντίδας, αλλά και όλη την Χαλκιδική, σε κάθε γωνιά της χώρας μας.

Το διοικητικό σχήμα επιβάλλεται να πλαισιωθεί με επιπλέον νέα πρόσωπα, τα οποία θα πρέπει να έχουν συγκεκριμένους ρόλους, που θα αφορούν και την προσπάθεια εξεύρεσης πρόσθετων οικονομικών πόρων, αφού δεν γίνεται να “ματώνει” μόνο ένας, αλλά και την βοήθεια στο οργανωτικό κομμάτι. Το σίγουρο είναι ειδικά από την στιγμή που η ομάδα μας μετά από την επικείμενη αναδιάρθρωση, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κατηγορία της Super League 2 ότι δεν περισσεύει κανένας”. 

Φωτογραφία: Μαρία Αρχοντοπούλου

Σχετικά άρθρα

Back to top button