Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τον εκτεταμένο καθαρισμό των ογκωδών που έγινε στους κάδους που βρίσκονται στο δρόμο του ΚΤΕΛ στα Καμίνια, σε μικρή απόσταση από την καμάρα Αγίου Λαζάρου και η περιοχή γέμισε και πάλι με κλαδιά στρώματα και ογκώδη, γεγονός που αποδεικνύει πως οι κάτοικοι αυτού του νησιού είναι άξιοι της τύχης τους σε σχέση με το πρόβλημα διαχείρισης των απορριμμάτων.
Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος είχε προχωρήσει σε εκτεταμένες εργασίες για την απομάκρυνση των ογκωδών, τις οποίες μάλιστα επέβλεψε ο ίδιος ο Δήμαρχος. Μάλιστα τοποθέτησε μια απαγορευτική κορδέλα, αλλά και ταμπέλα που ενημέρωνε πως απαγορεύεται η ρίψη ογκωδών και πως οι παραβάτες θα τιμωρηθούν με πρόστιμα.

Οι προειδοποιήσεις άφησαν ασυγκίνητους τους συμπολίτες μας, που όπως καταγγέλλουν περίοικοι φτάνουν στους κάδους με …τρέιλερ και αδειάζουν στην περιοχή ότι μπορεί να βάλει ο ανθρώπινος νους.
Η μόνη λύση που φαίνεται να υπάρχει είναι η παραδειγματική τιμωρία όσων εντοπιστούν να ρίχνουν τα ογκώδη στην περιοχή και σύμφωνα με πληροφορίες, πολύ σύντομα ο Δήμος θα εγκαταστήσει τις κάμερες για τις οποίες προειδοποιεί η πινακίδα.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε ελήφθησαν το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και ενώ είχαμε ήδη υποδεχτεί τους πρώτους τουρίστες!
Πηγή: dimarxos.gr