Αθλητικά

Καλύτερη νεάνιδα στον κόσμο η Τζένγκο από την Καλλικράτεια

Πανηγυρίζει όλος ο νόμος για τις διακρίσεις της

Η νεαρή αθλήτρια του ακοντισμού από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 61,53 και έγινε η πρώτη καλύτερη νεανίδα ακοντίστρια στον κόσμο για το 2020.

Η εξαιρετική εμφάνιση της 17χρονης, Ελίνα Τζένγκο, έγινε στους αγώνες ρίψεων “Σπανίδεια” στο Καυταντζόγλειο Στάδιο.

Άξιος συγχαρητήριων είναι και ο προπονητής της, Γιώργος Μποτσκαρίοφ, για τις επιδόσεις όλων των αθλητών του, αλλά και της νεαρής Τζένγκο.

Η πρωταθλήτρια από τη Χαλκιδική έγινε η 4η καλύτερη Ελληνίδα ακοντίστρια μαζί με τις Μιρέλα Μανιάνι (67,51μ.), Αγγελική Τσιολακούδη (63,14μ.) & Σάβα Λίκα (63,13μ.).

Πληροφορίες: Τα νέα του στίβου 

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button