Αθλητικά

Άνοιξε λογαριασμό ο Μπαγκαλιάννης

Στην ήττα του Άρη με 2-4 από τον Ολυμπιακό πέτυχε το πρώτο του επαγγελματικό γκολ με την ανδρική ομάδα του Άρη

Ως μέρα αθλητικών επιτυχιών μπορεί να οριστεί η χθεσινή (8/7) για την Καλλικράτεια, καθώς μετά τις ανακοινώσεις των επιτυχιών για τις Τζένγκο και Ντραγκομίροβα, ήρθε μια ακόμη αθλητή από την πόλη της Νέας Προποντίδας, αυτή του Πέτρο Μπαγκαλιάννη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της ανδρικής ομάδας του Άρη, στην ήττα των κιτρινόμαυρων με 2-4 από τον Ολυμπιάκο.

Πριν από λίγες ημέρες η Χαλκιδική Πολιτική είχε επισημάνει πως χαίρει της εμπιστοσύνης του Γερμανού τεχνικού του Άρη και το χθεσινό όμορφο γκολ με κεφαλιά είναι η συνέχεια των θετικών παρουσιών με τη φανέλα των κιτρινόμαυρων.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button