ΓενικάΕλλάδα

Σέρρες: Ο κτηνίατρος που παίζει κιθάρα και τραγουδάει στους ασθενείς του (vid)

Ο Θάνος Δερμιτζάκης είναι ένας νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα ευαίσθητος και το δείχνει και με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους ασθενείς του στο κτηνιατρείο, στις Σέρρες. Λάτρης και γνώστης της μουσικής, τους παίζει κιθάρα και τους τραγουδάει για να τους απαλύνει τον πόνο.

Στο λογαριασμό του στο facebook ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το κτηνιατρείο, στο οποίο παίζει κιθάρα και τραγουδάει στη μικρή “Hippo”, η οποία τον ακούει ευλαβικά και νανουρίζεται. Η “Hippo”, το μικρό αδεσποτάκι όπως γράφει ο Θάνος Δερμιτζάκης, τα κατάφερε μετά από οκταήμερη νοσηλεία στο Ιατρείο Ζώων – Vet Clinic- Δερμιντζάκης Γ. Αθανάσιος. Ανάρρωσε από την ιογενή γαστρεντερίτιδα που απειλούσε τη ζωη της.. και απολαμβάνει ευλαβικά το νανούρισμα της..

Όλα, όμως, τα ζωάκια που περιθάλπτει ο Θάνος Δερμιτζάκης απολαμβάνουν τη φροντίδα του μετά μουσικής. Όπως στο παρελθόν η “Σούλα Γκλάμορους”, η αξιολάτρευτη αδεσποτη σκυλίτσα που βρέθηκε με ακρωτηριασμένα τα δάχτυλα του ενός ποδιού της στο ιατρείο. Στο συγκινητικό βίντεο το αδεσποτάκι τον κοιτάει με λατρεία στα μάτια.

Δεν απολαμβάνουν μόνο τα σκυλάκια, όμως, το νανούρισμα του κτηνιάτρου τους αλλά και τα γατάκια.

Γιατί μες στο χάος που είναι η ζωή, το "μικρό" είναι κάτι..σίγουρα είναι..🙂Μετά από 8μερη νοσηλεία στο Ιατρείο Ζώων -…

Δημοσιεύτηκε από Thanos Dermintzakis στις Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2020

Πηγή:zoon.gr

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close