Γυναίκα από τη Μογγολία: Ορισμένες φορές, η Rentsenkhorloo περνά ωραία το χρόνο της στην καθημερινότητά της. Όμως, κάποιες άλλες στιγμές, η καθημερινότητα δεν είναι απολαυστική, αλλά προβληματική. Η Rentsenkhorloo ‘Ren’ Bud (σ.σ. όπως είναι ολόκληρο το όνομά της) είναι είκοσι εννέα ετών. Η ίδια είναι ιδιαίτερη. Αυτό, διότι έχει πόδια μήκους ενός μέτρου και τριάντα τεσσάρων εκατοστών.
Η ύψους 2,05 και γεννημένη στη Μογγολία 29χρονη υποστηρίζει ότι αγαπά να επιδεικνύει τα μακριά πόδια της. Το κάνει, φορώντας σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια.
Η οικογένεια, τα ρούχα και η Maci Currin
Η Rentsenkhorloo ‘Ren’ Bud προέρχεται από μια ψηλή οικογένεια με τον πατέρα της να έχει ύψος 2,08 μ. και την μητέρα της 1,85 μ. Η ίδια λέει ότι ήταν πάντα μια πρόκληση για την ίδια να βρίσκει ρούχα στο μέγεθος της παραδεχόμενη ότι όταν ήταν πιο μικρή δυσκολευόταν να αποδεχθεί το μεγάλο της ύψος.

Όσο για το τι μισεί βλέποντας τον κόσμο από τα 2,05μ.; «Σιχαίνομαι να χτυπάω το κεφάλι μου στις κάσες από τις πόρτες» εξομολογείται. Παρά τα μήκους 1,34μ. η 29χρονη δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των γυναικών αυτής της κατηγορίας με το ρεκόρ να ανήκει στην Maci Currin από το Τέξας τα πόδια της οποίας μετρήθηκαν 62 χιλιοστά μακρύτερα από αυτά της 29χρονης από τη Μογγολία.
Πηγή: enimerotiko.gr