Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Θερμαϊκού Πορταριάς, μεταξύ συμβουλίου, προπονητικού τιμ και ποδοσφαιριστών ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Το ”παρών” στη συνάντηση έδωσε και ο Πρόεδρος του χωριού, κ. Λειβαδιώτης Εμμανουήλ, για να εκφράσει τη στήριξη του τοπικού συμβουλίου στην προσπάθεια της ομάδας.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου, κ. Σουνάς Νικόλαος, εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου, εμφανίστηκε χαρούμενος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών, παλιών και νέων αποκτημάτων και τόνισε πως η Πορταριά θα συνεχίσει το εξαιρετικό έργο που παρουσίασε, παρά την περσινή δυσπιστία αρκετών.
Από την άλλη, τη σκυτάλη πήρε ο τεχνικός του Θερμαϊκού Πορταριάς, κ. Καραποστόλου Αναστάσιος, με τον οποίο η συνεργασία επεκτάθηκε και επίσημα, τονίζοντας πως το ταλέντο και η θέληση που υπάρχει στο δυναμικό αυξάνει τις προσδοκίες της νέας χρονιάς.
Την κουβέντα έκλεισαν ο Αντιπρόεδρος του συλλόγου, κ. Τζέκης Ιωάννης, ο Γενικός Αρχηγός, κ. Παπαμέτης Γεώργιος και οι ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας τη χαρά τους για την ένωση του συνόλου και τόνισαν πως πρωταρχικός στόχος είναι η διατήρηση του οικογενειακού κλίματος, που θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθουν και οι επιτυχίες.