Χαλκιδική

Η ανακοίνωση της κατασκήνωσης όπου βρέθηκε η 15χρονη με κορωνοϊό

“Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αργά χθες το βράδυ μας γνωστοποιήθηκε από το νοσοκομείο της Βέροιας ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα covid-19 σε 15χρονο παιδί που φιλοξενήθηκε στην κατασκήνωσή μας”. 

Η Διεύθυνση των κατασκηνώσεων Σκούρα στη Ν. Φώκαια Κασσάνδρας με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της στο facebook αναλαμβάνει να ενημερώσει για την 15χρονη κατασκηνώτρια που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό έπειτα από εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη στο Νοσοκομείο Βέροιας. Η επιχείρηση αναφέρει ότι ακολουθήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα.  Αναλυτικά στην ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής: Αμέσως επικοινωνήσαμε με τον ΕΟΔΥ και σύμφωνα με τις συστάσεις του, απομονώσαμε τα παιδιά που βρισκόντουσαν στο ίδιο σπιτάκι. Κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς τους, απομακρύνθηκαν προληπτικά από τον χώρο της κατασκήνωσης.
Το παιδί ήρθε στην κατασκήνωσή μας στις 5 Ιουλίου. Στις 9 Ιουλίου ανέβασε δέκατα και μεταφέρθηκε στο ιατρείο μας σύμφωνα με το πρωτόκολλο.
Παρακολουθήθηκε για 24 ώρες, ενημερώθηκαν οι γονείς του και στις 10 Ιουλίου απομακρύνθηκε από την κατασκήνωση ώστε να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις.
Άμεσα εφαρμόστηκαν όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των κατασκηνωτών και του προσωπικού μας.
Θησαυρός της κατασκήνωσης είναι οι άνθρωποι και τα παιδιά της. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη. Ευχόμαστε να την επιστρέψουμε με χαμόγελα και ένα αξέχαστο καλοκαίρι”.

Σχετικά άρθρα

Back to top button