Σύμφωνα με πληροφορίες του Seleo.gr, αναμένονται τα αποτελέσματα από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά που διέμεναν στο ίδιο δωμάτιο. Επίσης, αρνητικό βγήκε και το δείγμα της κοινοτάρχισσας, η οποία μαζί τα παιδιά που διέμεναν στο ίδιο σπιτάκι με την 15χρονη που διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό.
Να σημειωθεί πως, αργά χθες το βράδυ τούς γνωστοποιήθηκε από το νοσοκομείο της Βέροιας ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα Covid-19 σε 15χρονο παιδί που φιλοξενήθηκε στην κατασκήνωση από τις 5 έως τις 10 Ιουλίου. Η 15χρονη, στις 9 Ιουλίου, ανέβασε δέκατα και μεταφέρθηκε στο ιατρείο της κατασκήνωσης, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, όπου την παρακολούθησαν για 24 ώρες, ενώ ενημερώθηκαν οι γονείς της και στις 10 Ιουλίου απομακρύνθηκε από την κατασκήνωση ώστε να προβεί στις απαραίτητες εξετάσεις στο νοσοκομείο της Βέροιας.
Οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης επικοινώνησαν αμέσως με τον ΕΟΔΥ και -σύμφωνα με τις συστάσεις του- απομόνωσαν τα παιδιά που βρίσκονταν στο ίδιο σπιτάκι με τη 15χρονη, ενώ κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς τους απομακρύνθηκαν προληπτικά από τον χώρο της κατασκήνωσης.