Αθλητικά

Πρωταθλήτρια η Καμπάνη από την Ιερισσό στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας (vid)

Στην κατηγορία των κορασίδων

Επιτυχίες σε αθλητικό επίπεδο πανηγυρίζει και πάλι ο νομός. Αυτή τη φορά τη σκυτάλη πήρε η νεαρή, Καμπάνη Χριστίνα, που κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας XCO 2020, στην κατηγορία των κορασίδων.

Μάλιστα, η Ιερισσός είχε την τιμητική της, καθώς θριάμβευσαν τα κορίτσια που πήραν μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Στη τρίτη θέση του βάθρου ανέβηκε και η Ταμανδάνη Πελαγία, ενώ στην τέταρτη τερμάτισε η Κοκόνα Ηλιάνα. Όλες ανήκουν στον ΑΣ Ιερισσού ”Carduus bikes”.

Η Βόρεια Ελλάδα πήρε μέρος με τέσσερις συμμετοχές κορασίδων από Ιερισσό και Θεσσαλονίκη και κατέκτησαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας xco 2020 κατηγορία κορασίδων. Πρωταθλήτρια Καμπάνη Χριστίνα Α.Σ.Ιερισσου ΚΑΡΔΟΣ, 2η θέση Παναγιωτίδου Μαριάνθη ΒΑΟ, 3η θέση Ταμανδάνη Πελαγία Α.Σ.Ιερισσου ΚΑΡΔΟΣ και 4η θεση Κοκόνα Ηλιάνα Α.Σ.Ιερισου ΚΑΡΔΟΣ. Η βόρεια Ελλάδα πήρε μέρος με τέσσερις συμμετοχές κορασίδων από Ιερισσό και Θεσσαλονίκη και κατέκτησαν τις τέσσερις πρώτες θέσεις του πανελληνίου πρωταθλήματος. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές.

Δημοσιεύτηκε από Carduus Bike στις Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close