Νέα αρχή επιχειρεί το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών, που απέκτησε ισχυρή διοίκηση, υπό την ηγεσία του Χρήστου Παπαδόπουλου. Στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος πρόεδρος επεσήμανε ότι κύριο μέλημα είναι η οργάνωση σε όλους τους τομείς, ενώ ως αγωνιστικό στόχο έθεσε την επιστροφή της ομάδας σε ρόλο πρωταγωνιστή στο τοπικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του συλλόγου.
Τα μέλη της νεοσύστατης διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος Π.Ο. Μουδανιών συναντήθηκαν προσφάτως και έτσι συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο. Στη θέση του προέδρου είναι πλέον ο Χρήστος Παπαδόπουλος.
Αναλυτικά, η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:
Πρόεδρος: Χρήστος Παπαδόπουλος
Αντιπρόεδρος: Αντώνης Φιλιππίδης
Ταμίας: Ιωάννης Κίκας
Μέλη: Βίκτωρ Φιλιππίδης και Ηρακλής Στεφανίδης
Ο επικεφαλής της διοίκησης του τμήματος ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών, Χρήστος Παπαδόπουλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση, στην ιστοσελίδα του συλλόγου (pomoudaniwn.eu): «Είναι τιμή για εμένα προσωπικά που τίθεμαι επικεφαλής ενός διοικητικού σχήματος ισχυρού που πιστεύουμε ότι μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Η διοίκηση αποτελείται από παλιούς και νέους παράγοντες, με εμπειρία στο χώρο του ποδοσφαίρου, που όλοι μας έχουμε ένα κοινό χαρακτηριστικό: τη διάθεση για προσφορά στην αγαπημένη μας ομάδα, τον αθλητισμό και την κοινωνία των Μουδανιών.
Αναλαμβάνουμε δύσκολο έργο και πρωταρχικός μας στόχος είναι η οργάνωση σε όλους τους τομείς: αγωνιστικά να επαναφέρουμε τον Π.Ο. Μουδανιών ως πρωταγωνίστρια δύναμη στο τοπικό πρωτάθλημα, να βελτιώσουμε τις εγκαταστάσεις-υποδομές στο γήπεδο των Μουδανιών και να αξιοποιήσουμε καλύτερα την ακαδημία μας. Έχοντας την απαράμιλλη στήριξη και συμπαράσταση από τον Πρόεδρο του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών κ. Φώτη Χατζηιορδάνη και τον Δήμαρχο Νέας Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά, ζητάμε τη στήριξη των κατοίκων και των επιχειρηματιών/επαγγελματιών των Μουδανιών που αποτελούν τη βάση του σωματείου μας. Θεωρώ ότι ενωμένοι, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, να καταστήσουμε ξανά τον Π.Ο. Μουδανιών ομάδα-πρότυπο στην Χαλκιδική. Με οδηγό την πλούσια ιστορία μας και σύμμαχο τον κόσμο μας, φιλοδοξούμε να κάνουμε μια καινούργια αρχή».