Ολοκληρώθηκαν και παραδόθηκαν προς χρήση οι αναπλάσεις στις περιοχές Βραστάμων, Ταξιάρχη, Βατοπεδίου και Καλυβών, ενώ συνεχίζονται οι αντίστοιχες εργασίες για την περιοχή της Μεταμόρφωσης.
Αναλυτικότερα:
• Ολοκληρώθηκαν οι αναπλάσεις στους βασικούς δρόμους των Βραστάμων, που ζήτησε η Τοπική Κοινότητα, καθώς και ο καλλωπισμός του κεντρικού πάρκου του χωριού με την κατασκευή νέας ξύλινης περίφραξης.
• Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση η κεντρική πλατεία του Ταξιάρχη, μαζί με τους παράπλευρους δρόμους. Καλούμε λοιπόν τους κατοίκους και τους επισκέπτες του χωρίου να αποφεύγουν τη στάθμευση στην κεντρική πλατεία, σε εκτέλεση και της σχετικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου. Τέλος ολοκληρώθηκε η διαγωνιστική διαδικασία για την προμήθεια και εγκατάσταση νέας υδατοδεξαμενής 500 κυβικών, για την ενίσχυση των υδρευτικών αναγκών του χωριού.
• Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση η νέα κεντρική παραλιακή οδός των Καλυβών με πλήρη ανάπτυξη πεζοδρομίων, ηλεκτροφωτισμού και νέου ασφαλτοτάπητα.
• Τέλος ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανάπλασης και κατασκευής πεζοδρομίων στο Βατοπέδι, με παράλληλη κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στον κεντρικό δρόμο.