Αναλυτικά:
”Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΣΤΕΡΑ Αγίου Νικολάου ( Σιθωνίας – Χαλκιδικής ) προσκαλεί τα εγγεγραμμένα και ταμιακά ενήμερα μέλη του συλλόγου, σε Γενική Συνέλευση για να παραστούν στον απολογισμό – προϋπολογισμό της απερχόμενης διοίκησης , αφού συμπληρώθηκε η εκ του νόμου διετής θητεία της και η εκλογή νέας διοίκησης για διετή θητεία (2020 – 2022 ).
Η συγκέντρωση λόγω μη απαρτίας στις 13/7/20 θα επαναληφθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο στην αίθουσα διαλέξεων την ΔΕΥΤΕΡΑ 20/07/2020 και η διάρκεια θα είναι μαζί με την διαδικασία εκλογών από τις 19.00 έως τις 20.00.
Όσα από τα μέλη θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ και για την εξελεγκτική επιτροπή θα πρέπει να υποβάλουν εγγράφως το αίτημά τους μέχρι την Παρασκευή 17/07/2020 και ώρα 20.00΄, ώστε να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτιά που θα πρέπει να παραδοθούν στην/στον Δικαστική/ο αντιπρόσωπο που θα μας ορίσει το Πρωτοδικείο Πολυγύρου και θα έρθει σε επικοινωνία με τον απερχόμενο πρόεδρο ( κ. Βυθούλκα Αναστάσιο ) την Δευτέρα το μεσημέρι για να γνωστοποιήσει τα στοιχεία της/του και να δοθούν οδηγίες για την βραδινή εκλογική διαδικασία. Έντυπες αιτήσεις οι ενδιαφερόμενες / οι , μπορούν να προμηθευτούν από το Βιβλιοπωλείο της κ. Κολοβού Μ. ή από το Λογιστικό Γραφείο της κ. Χαλκιά Ασάνω, ή να την εκτυπώσουν από την ανάρτηση που ακολουθεί του κειμένου. Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν στα χέρια του κ. Βυθούλκα στο Λογιστικό Γραφείο της κ. Χαλκιά Ασάνω, μέχρι την ημέρα και ώρα που έχει ορισθεί.
Για το Δ.Σ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΥΘΟΥΛΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ”