Ο Γιώργος Τόλα είναι εκ νέου ποδοσφαιριστής του ΠΟ Μουδανιών, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο 23χρονος αμυντικός την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον ΑΟ Χανιώτης, ενώ στη Χαλκιδική έχει φορέσει τις φανέλες Ολύνθου, Σημάντρων και Τρίγλιας και Καλλικράτειας.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΟ Μουδανιών:
”Το Τμήμα Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών ανακοινώνει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τόλα. Ο Γιώργος είναι 23 χρονών (γεννημένος το 1997), αγωνίζεται στη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα (μπακ) και προέρχεται από το σωματείο του ΑΟ Χανιώτης.
Ο υψηλόσωμος 1,85μ. αμυντικός Γ. Τόλα ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες του Βασίλη Χατζηπαναγή και μετέπειτα στις αντίστοιχες του Π.Ο. Μουδανιών και του Α.Σ. Ολύνθου. Προσωπικό επίτευγμα αποτέλεσε η ανάδειξη ως πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Χαλκιδικής Κ13. Στην ηλικία των 15 ετών αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα των Σήμαντρων και για τα επόμενα 3 έτη αποτέλεσε το βασικό αριστερό μπακ της ομάδας, όπου και κέρδισε 2 συνεχόμενα κύπελλα ΕΠΣ Χαλκιδικής.
Ο νεαρός αμυντικός εξαργύρωσε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις (σε συνδυασμό με την ευχέρεια στο σκοράρισμα), συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα Γ΄ Εθνικής με τα χρώματα του Εθνικού Φιλιππιάδας. Άλλες ομάδες που αγωνίστηκε ήταν ο Π.Ο. Τρίγλιας (κέρδισε ένα ακόμη κύπελλο ΕΠΣ Χαλκιδικής όντας μέλος της ομάδας) και ο Π.Ο. Νέας Καλλικράτειας”.