Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επιθυμώντας να στηρίξει την τοπική κοινωνία, το ξενοδοχείο Eagles Palace προσέφερε ένα κορυφαίο μηχάνημα για τον εντοπισμό του COVID-19, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής στον Πολύγυρο, καθώς και 100 τεστ, συνολικής αξίας, 29.500 ευρώ.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον μοριακό αναλυτή Gene Χpert καθώς και αντιδραστήρια που απαιτούνται για την αυτοματοποιημένη μοριακή εξέταση και ποιοτική ανίχνευση του SARS-COV-2 , του ιού που προκαλεί τον COVID-19. Το συγκεκριμένο μηχάνημα είναι απλό στη χρήση του και προσφέρει αποτελέσματα εντός 45 λεπτών.
H παράδοση – παραλαβή το μηχανήματος έγινε πρόσφατα, σε μια σεμνή τελετή, στο Γενικό Νοσοκομείο Πολυγύρου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Χαλκιδικής κ. Γιάννη Γιώργου, του Διοικητή του Νοσοκομείου Πολυγύρου κ. Δεδελούδη Κωνσταντίνου και των ιδιοκτητών του Eagles Palace, Κωνσταντίνου και Λένας Τορνιβούκα.
«Στις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και όλη η ανθρωπότητα, θεωρούμε χρέος και τιμή μας να στηρίξουμε την τοπική κοινωνία και να είμαστε δίπλα στους σύγχρονους ήρωες της περιοχής μας, που είναι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Πολυγύρου», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τορνιβούκας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου TOR Hotel Group όπου ανήκει το Eagles Palace.
Πηγή: www.eaglespalace.gr