Αθλητικά

Στρατώνι: Τίτλοι τέλους για την ομάδα μπάσκετ στη Β’ Εθνική

Τη θέση της παίρνει η Αρετσού Καλαμαριάς

Ο πρόεδρος του Σ.Α Στρατωνίου, Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος, εξήγησε με ανακοίνωση του τους λόγους που ο σύλλογος δεν θα συνεχίσει την πορεία του στη Β’ Εθνική με την ίδια μορφή και σημείωσε πως μετά από 17 χρόνια συνεχόμενων παρουσιών στις εθνικές κατηγορίες κλείνει ένα όμορφος κύκλος.

Εμφανίστηκε χαρούμενος, καθώς το όνομα του μικρού χωριού του Στρατωνίου ακούστηκε σε ολόκληρη την Ελλάδα και επισήμανε πως το έργο του σωματείου θα συνεχιστεί με στόχο να πραγματοποιηθεί το μεγάλο όνειρο της κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου.

Πλέον, την θέση του Στρατωνίου στην Β’ Εθνική παίρνει η Αρετσού Καλαμαριάς, η οποία έχει έρθει σε συμφωνία με τον σύλλογο της Χαλκιδικής.

Αναλυτικά, όσα ανακοίνωσε ο Πρόεδρος μέσω διαδικτύου: 

”Όλα στη ζωή έχουν κάποιο σημείο που τελειώνουν. Μετά από 17 συνεχή χρόνια στις εθνικές κατηγορίες και συνολικά 467 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο η ομάδα μας δεν θα συνεχίσει στη Β εθνική με την παρούσα μορφή . Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους προπονητές,τους βοηθούς προπονητή,τους γυμναστές,τους γιατρούς ,τους φυσικοθεραπευτές,τους εφόρους,τους λίγους αλλά πιστούς φιλάθλους και πάνω από όλα τους 114 αθλητές που τίμησαν τη φανέλα της ομάδας μας. Επίσης να ευχαριστήσουμε τους διαιτητές,κριτές,κομισάριους,τους ανθρώπους της Ε.ΚΑ.Σ.Χ. και φυσικά της Ε.Ο.Κ.

Το ταξίδι ήταν δύσκολο αλλά στο τέλος μένουν μόνο οι χαρές και βεβαίως οι καλές σχέσεις που έγιναν μέσω του αθλητισμού. Το όνομα του μικρού χωριού μας ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα (Ρόδο, Κρήτη, Αμαλιάδα, Πάτρα, Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Γιάννενα, Αθήνα και όλη την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα) με όχημα την ομάδα και αυτό μας γεμίζει περηφάνια.

Το σωματείο θα συνεχίσει την πορεία του με μεγάλο όνειρο την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο χωριό μας και το ανδρικό μας τμήμα θα συνεργαστεί με τον Α.Ο. Αρετσούς Καλαμαριάς.

Καλή δύναμη σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος στις δύσκολες μέρες που έρχονται.

Εκ του Δ.Σ.
Κατσαβαβάκης Κωνσταντίνος
Πρόεδρος Σ.Α. Στρατωνίου”

Tags

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close