Ωστόσο, όπως είπε στην εκπομπή The Late Show Tuesday είχε εντελώς διαφορετικά συμπτώματα από την σύζυγό του, Ρίτα Γουίλσον, η οποία επίσης νόσησε με κορωνοϊό. Ο 64χρονος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ακόμα δεν έχουν καταλάβει με την σύζυγό του πώς νόσησαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στην Αυστραλία. Σύμφωνα με τον ίδιο η Γουίλσον είχε υψηλό πυρετό, πονοκεφάλους, ανοσμία και απουσία γεύσης. Διαβάστε επίσης: Τραβόλτα, Σταλόνε, Τσάπλιν, Μπράντο, Νιούμαν, Ριβς. Οι προσωπικές απώλειες που στιγμάτισαν μεγάλα ονόματα του σινεμά, της μουσικής και του αθλητισμού.
«Εγώ ένιωθα ότι τα κόκκαλά μου ήταν σαν κράκερ. Όποτε έκανα κάποια κίνηση ένιωθα ότι κάτι έσπαγε μέσα μου. Είχα απίστευτη κούραση» είπε για τα συμπτώματά του προσθέτοντας ότι χρειάστηκε περίπου 9 ημέρες για να επανέλθει.
Ο Χανκς, ωστόσο, σημείωσε ότι δεν γνωρίζει αν έχει ανοσία ή αν έχει νοσήσει εκ νέου από κορωνοϊό υπενθυμίζοντας ότι έχει γίνει δωρητής πλάσματος. Ο δημοφιλής ηθοποιός ρωτήθηκε και για τις σκέψεις του για όσους δεν φοράνε μάσκες με τον ίδια να απαντά ότι «η μάσκα είναι το έσχατο μέτρο προστασίας» προσθέτοντας ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί υφασμάτινες ενώ πλένει σχολαστικά τα χέρια του και προσπαθεί να τηρεί τις αποστάσεις.

Πηγή: www.mixanitouxronou.gr