Ένας ακόμη μοναδικός διάπλους ολοκληρώθηκε χθες με απόλυτη επιτυχία. Ο Σίθων ευχαρίστησε όσους κολύμπησαν, όσους έστησαν μια συγκινητική υποδοχή στον τερματισμό και ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση.
Αναλυτικά:
”Καλημέρα φίλοι της Νικήτης, φίλοι του Σίθωνα και του Διάπλου του Τορωναίου κόλπου, του αγώνα που ενέπνευσε την μαραθώνια κολύμβηση στα πλαίσια του θεσμού σε ολόκληρη την Ελλάδα. Σας ευχαριστούμε για την μοναδική σας υποδοχή στον τερματισμό των Νικητιανών κολυμβητών του 50ου Διάπλου του Τορωναίου κόλπου, στην προσαρμοσμένη στα δεδομένα μορφή του για το 2020.
Ευχαριστούμε τους κολυμβητές ανα την υφήλιο που Σέβονται τον θεσμό και κατανόησαν την φετινή ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συντοπίτες μας αλλά και στους πραγματικούς υποστηρικτές του διάπλου που ήταν όλοι στην παραλία της Νικήτης για να τιμήσουν και φέτος τον ιστορικό μας αγώνα. Τον δικό μας Τορωναίο. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κολυμβητές που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και προκάλεσαν μοναδική συγκίνηση σε όλους μας.
Η Εκπολιτιστική εταιρεία Νέων Νικήτης ο Σίθων με αφορμή την επέλαση του covid 19 έγινε πιο ώριμη και πιο ουσιαστική. Έτοιμη πια να διοργανώσει το 2021 τον επετειακό διάπλου του Τορωναίου κόλπου δίνοντας σημασία στο ήθος και στις αξίες που πάντα πρέσβευε. ο διάπλους του τορωναίου δεν είναι απλά ένας αγώνας μαραθώνιας κολύμβησης που κοιτάζει βιογραφικά μόνο για να αγκαλιάσει κολυμβητές. Απόδειξη αυτών είναι ότι την επόμενη χρονιά ο Σίθωνας στα πλαίσια της επιλογής των αθλητών εκτός από τις προϋποθέσεις που υπήρχαν φέτος θα προστεθεί ακόμα μία. ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην ιστορία του αγώνα μας και του συλλόγου που τον διοργανώνει. καλή αντάμωση φίλοι του Σίθωνα και του Διάπλου. Υγεία σε όλους μας”