Γενικά

Παγωμένο σουφλέ λεμονιού σε ποτήρια

Αυτό το σουφλέ λεμονιού είναι μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε ένταση. Η κρέμα λεμονιού είναι η βάση και είναι σπιτική, ελαφριά, χωρίς αυγά. Ενώνεται με κρέμα μασκαρπόνε και αποκτά τη βελούδινη γεύση μιας μους. Αν φυλάξετε το γλυκό στην κατάψυξη, το σουφλέ λεμονιού μοιάζει με παγωτό

Λέγεται σουφλέ γιατί είναι φουσκωμένο πάνω από τα όρια του ποτηριού. Δεν ψήνεται στο φούρνο αλλά είναι μια κρέμα μους που παγώνει στο ψυγείο.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close