Αναλυτικά:

”Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του τμήματος ποδοσφαίρου του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο Ν.Προποντίδας κ. Εμμανουήλ Καρρά για την ευαισθησία που επέδειξε και τα γρήγορα αντανακλαστικά στο θέμα του νέου χλοοτάπητα του δημοτικού σταδίου Νέων Μουδανιών καθώς επίσης και στις εργασίες συντήρησης του βοηθητικού γηπέδου Νέων Μουδανιών. Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο που περιλαμβάνει:

  • την τοποθέτηση νέου αρδευτικού υπόγειου ποτίσματος, τον εμπλουτισμό με χώμα και χρήση λέιζερ για να γίνει επίπεδος ο αγωνιστικός χώρος με ελάχιστη κλίση προς τα πλάγια, ώστε να λυθεί το πρόβλημα της αποστράγγισης
  • τη σπορά του γκαζόν, λίπανση και φυτοπροστασία αυτού.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε α) τον Πρόεδρο του Παναθλητικού Ομίλου Μουδανιών κ. Φώτη Χατζηιορδάνου για την απαράμιλλη στήριξη και συμπαράσταση στο γηπεδικό πρόβλημα που προσεχώς επιλύεται επιτυχώς για την ομάδα μας και β) τον άλλοτε Μουδανιώτη άσσο ποδοσφαιριστή Γιάννη Παπάζογλου για τις προσωπικές του εργασίες στο γήπεδο.

Παρομοίως, νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημοσίως τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Προποντίδας κ. Παναγιώτη Σαρόγλου για την πολύτιμη βοήθειά του στην επανασπορά του βοηθητικού γηπέδου, καθώς ο προηγούμενος χλοοτάπητας παρουσίαζε μεγάλη εξασθένηση λόγω περιβαλλοντικών συνθηκών (έντονων βροχοπτώσεων κ.λ.π.), καταπόνηση από υπερβολική χρήση κ.α.

Η κατανόηση, η σχέση εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας και η πραγματικά αγαστή συνεργασία μεταξύ του Τμήματος Ποδοσφαίρου του Π.Ο. Μουδανιών και του Δήμου Νέας Προποντίδας, σε μία σειρά από θέματα, είναι μία από τις παραμέτρους, που θα συμβάλλει σημαντικά στην ανοδική πορεία της ομάδας των Νέων Μουδανιών, αλλά και στην περαιτέρω ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής του (Ακαδημίες)”.