Πριν από λίγες ημέρες ο σύλλογος της πρωτεύουσας προχώρησε σε Γενική Συνέλευση από την οποία προέκυψε νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τους πράσινους. Στην πορεία ψηφίστηκε από τα νεοεκλεγέντα πρόσωπα η προεδρία να δοθεί στην πάντα πρόθυμη, εργατική, Σοφία Χλιάπα.

Ποια είναι η Σοφία Χλιάπα
Η Σοφία Χλιάπα κατάγεται από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής και ασχολείται με τα κοινά των ομάδων του Πολυγύρου εδώ και δυο χρόνια. Πριν αναλάβει την προεδρία των πράσινων κατείχε τη θέση της ταμία, κάτι που της έδινε ένα θετικό πρόσημο για την πρώτη θέση του διοικητικού συμβουλίου μιας και είχε εικόνα του συλλόγου. Η αγάπη της για την άθληση και τις ακαδημίες της πρωτεύουσας είναι μεγάλη και στόχος της είναι να προσφέρει τα μέγιστα για να μείνει μια ουσιαστική παρακαταθήκη στον αθλητισμό.
Γενικότερα, είναι ενεργή σε αρκετούς συλλόγους του Πολύγυρου, όπως τον εθελοντικό όμιλο γυναικών της πρωτεύουσας, κοινοτικής ανάπτυξης. Στη Χαλκιδική επέστρεψε τα τελευταία δώδεκα χρόνια με στόχο να προσφέρει στα κοινά του τόπου της.
Η κυρία Χλιάπα έχει σπουδάσει γεωπονία – οινολογία και ασχολείται με οικολογικό τσίπουρο και χειροποίητο κρασί.
Η Σοφία Χλιάπα γίνεται η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Νίκης Πολυγύρου και η δεύτερη στη Χαλκιδική, αν δεν ξεχνάμε κάποια κυρία, μετά την Γιάννα Γκαλλή που βρέθηκε στην προεδρία του Τορωναίου Συκιάς.
Η νέα Πρόεδρος της Νίκης Πολυγύρου τόνισε, μεταξύ άλλων, στη Χαλκιδική Πολιτική πως ”πρόκειται για μια μεγάλη τιμή. Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ που το ψήφισε και ξέρω πως χρειάζεται τρέξιμο και δουλειά. Οι εποχές είναι δύσκολες, είμαι αισιόδοξη και θα συνεχίσουμε να τρέχουμε για την ομάδα. Είμαι τυχερή που βρίσκομαι στην ομάδα και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Μπορούν κι άλλες γυναίκες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους”. 


Επετειακή η φετινή χρονιά καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας συμπληρώνει 70 χρόνια ιστορίας