Με αφορμή τη σημερινή καθοριστικής σημασίας εξέλιξη για τα Ιαματικά Λουτρά στην Αγία Παρασκευή από το Υπουργείο Τουρισμού, η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε:

“Σήμερα είναι μια μέρα χαράς για την Κασσάνδρα. Μια μέρα προοπτικής και υπερηφάνειας. Είχαμε δεσμευτεί για τη λήψη άδειας λειτουργίας των ιαματικών λουτρών της Αγίας Παρασκευής και μοχθήσαμε γι’ αυτό. Διεκδικήσαμε την άδεια σύννομα, με μεθοδικότητα, με οργάνωση, με όραμα και στόχο.Δε σταματήσαμε ούτε λεπτό. Δουλέψαμε συλλογικά και με φροντίδα για τον τόπο μας.Ευχαριστώ τον Πρόεδρο και το Δ.Σ της ΚΕ.ΔΗ.Κ που πίστεψαν στο όραμα για αδειοδοτημένη λειτουργία των Ιαματικών Λουτρών και λειτούργησαν με πλατειά αυτοδιοικητική λογική προς αυτή την κατεύθυνση. Τα λουτρά μας από σήμερα μπορούν να ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον και μπορούν να αξιώνουν μεγάλη επιτυχία και αναγνωσιμότητα στο μέλλον. Με τουρισμό ποιότητας, όλο το χρόνο χωρίς διακοπή.Με τουρισμό που θα αποδίδει στην τοπική κοινωνία όλα όσα της αξίζουν. Η Δημοτική μας Αρχή, βήμα – βήμα αποδεικνύει στους Κασσανδρινούς πως μπορεί να υλοποιήσει όλα εκείνα για τα οποία δεσμεύτηκε”.

Οριστική αδειοδότηση της λειτουργίας των Ιαματικών Λουτρών της Κασσάνδρας χορηγήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, γεγονός που αναβαθμίζει τις ιαματικές λουτρικές εγκαταστάσεις και τους προσφέρει σημαντική προοπτική επιτυχίας και ανάπτυξης για το μέλλον.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κασσάνδρας, Ηρακλής Λειβαδιώτης, ευχαρίστησε το Δ.Σ της ΚΕ.ΔΗ.Κ για την αρωγή και στήριξή του σε επίπεδο λήψης αποφάσεων κατά τη συνολική διάρκεια της προσπάθειας συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων εγγράφων για τη διεκδίκηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ενώ τόνισε ότι η εμπιστοσύνη, η στήριξη, το όραμα και η δυναμική της Δημάρχου Κασσάνδρας, Αναστασίας Χαλκιά, λειτούργησαν καθοριστικά και δημιούργησαν πλαίσιο πολιτικής ασφάλειας στον ίδιο και στα μέλη του Δ.Σ ώστε με βήματα σταθερότητας και φροντίδας, να φθάσει η Δημοτική Επιχείρηση στο επιθυμητό αποτέλεσμα, να εγκαινιάζεται πλέον μια νέα, επιτυχημένη εποχή προοπτικής για τα Λουτρά στην Αγία Παρασκευή.