Αθλητικά

Βραβεύτηκε ο Μπαγκαλιάννης από την Καλλικράτεια για το καλύτερο γκολ (vid)

Πρόκειται για το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό, που ήταν και το πρώτο του με τη φανέλα του Άρη

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός από την Καλλικράτεια Χαλκιδικής βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 6ης και 7ης αγωνιστικής των Play-off.

O Πέτρος Μπαγκαλιάννης πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε και έδειξε στον Γερμανό τεχνικό του Άρη πως μπορεί να υπολογίζει στο πρόσωπο του, με το βραβείο του καλύτερου τέρματος να είναι το κερασάκι στην τούρτα για τις καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε.

Αναλυτικά:

”O Πέτρος Μπαγκαλιάνης NIVEA MEN Best Goal της 6ης-7ης Αγωνιστικής των Play Offs και η σημερινή βράβευσή του στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης”

https://www.facebook.com/arisfootballclub/videos/288492382363505/?__tn__=%2Cd%2CP-R&eid=ARA_8M0hCjFUDo2S81Y3RoxZPJjE4PVoe4mzjvw4lg8l6qAO3PAybP14BNOP7htq2fp9uNj0Huthxell

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button