Αθλητικά

Αλ. Παναγιωτόπουλος «Η επιτυχία δικαιώνει την επιλογή μας για τη δημιουργία του ΚΑΟΧ»

''Μια ομάδα που δέχθηκε πολλές τρικλοποδιές σε όλα τα επίπεδα'' πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο προπονητής Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος

Ο άνθρωπος που όπως δήλωσε και η ομάδα του ΚΑΟΧ το γήπεδο, η ομάδα και το μπάσκετ είναι η δεύτερη οικογένειά του, έδωσε το δικό του σχόλιο στη Χαλκιδική Πολιτική για την επιτυχία της ομάδας και τη δικαίωση για τη δημιουργία της.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλέξανδρος Παναγιωτόπουλος, ο καθοδηγητής της εφηβικής ομάδας του ΚΑΟΧ και γενικότερα του συλλόγου.

«Η επιτυχία της ομάδας είναι τεράστια. Πρώτη φορά πηγαίνει ομάδα της Χαλκιδικής στο final-6. Μας δικαιώνει στην επιλογή της δημιουργίας του ΚΑΟΧ. Μια ομάδα που έχει δεχθεί πολλές τρικλοποδιές σε όλα τα επίπεδα, ειδικά από τοπικούς παράγοντες. Το μέλλον ανήκει στα παιδιά μας και νιώθουμε υποχρέωση να κρατάμε κάθε χρόνο το όνειρο τους ζωντανό»

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button