To Λιμενικό Ταμείο ενημερώνει τους ιδιοκτήτες σκαφών πως θα πρέπει να δηλώσουν την πρόθεσή τους για ελλιμενισμό των σκαφών τους στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κασσάνδρας.

Αναλυτικά:

“Οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες σκαφών θα πρέπει να δηλώνουν την πρόθεσή τους για ελλιμενισμό των σκαφών τους στο Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Κασσάνδρας.
(Αλιευτικό καταφύγιο Ν.Σκιώνης-Προβλήτα Πευκοχωρίου)

Ειδικότερα:

1. Ιδιωτικά και επαγγελματικά πλοία αναψυχής
2. Παραδοσιακά πλοία
3. Μικρά σκάφη
4. Επαγγελματικά αλιευτικά

Θα πρέπει να δηλώνουν εγγράφως την πρόθεσή τους για το διάστημα που επιθυμούν τον ελλιμενισμό των σκαφών τους, στα λιμάνια αρμοδιότητας μας, στα γραφεία του Λιμενικού Ταμείου του Δήμου Κασσάνδρας.
Η δήλωση πρόθεσης ελλιμενισμού είναι απαραίτητη διότι με βάση αυτήν καθορίζονται οι διαθέσιμες περιοχές ελλιμενισμού για κάθε κατηγορία σκάφους. Δικαίωμα ελλιμενισμού έχουν τα σκάφη που οι ιδιοκτήτες τους έχουν κάνει εγκαίρως αίτηση-δήλωση ελλιμενισμού στο Δ.Λ.Τ.Κ. κι έχουν καταβάλλει τα οριζόμενα λιμενικά τέλη.

Στα τέλη πρυμνοδέτησης και παραβολής των υπό 1, 2, 3, 4 κατηγοριών εφόσον αυτά καταβληθούν προκαταβολικά παρέχεται έκπτωση:

• 20% εάν προκαταβληθούν για ένα μήνα
• 30% εάν προκαταβληθούν για ένα εξάμηνο
• 40% εάν προκαταβληθούν για ένα έτος

Την αίτηση-δήλωση μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να την προμηθευτούν από τα γραφεία της Υπηρεσίας του Λιμενικού Ταμείου Κασσάνδρας, Διοικητήριο Κασσανδρείας”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.