Από τη χθεσινή κρίσιμη γενική συνέλευση της Τρίγλιας βγήκε η απόφαση να μπει ένα τέλος στα σενάρια περί παραχώρησης του ΑΦΜ της Τρίγλιας στον Ηρακλή. Σε ψηφοφορία που έγινε στο γήπεδο της Τρίγλιας άπαντες ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής του ΠΟΤ στο νέο πρωτάθλημα και όχι της παραχώρησης του ΑΦΜ. Η μοναδική ψήφος ως προς το δεύτερο ήταν του μεγαλομετόχου, Στραύτου Ευγενίου.

Ωστόσο, δημοσίευμα χθες του μπλογκ Soccerpractor με δηλώσεις του Στραύτου Ευγενίου, κάνει λόγο για αποχώρηση του από την ομάδα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της ΠΑΕ Τρίγλιας:

”Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η έκτακτη Γενική Συνέλευση του Α. Σ. Π. Ο. Τριγλιας, κατά την οποία αποφασίστηκε,με συντριπτική πλειοψηφία και μοναδική αρνητική ψήφο αυτή του μεγαλομετοχου της Π. Α. Ε Στράτου Ευγενίου, η παραμονή της ομάδας μας στη Νέα Τριγλια και η συμμετοχή της στις επαγγελματικές κατηγορίες. Έτσι σταματάει κάθε συζήτηση με οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο για την εξαγορά του Α. Φ. Μ της Π. Α. Ε. Π. Ο. Τριγλιας”.

Δείτε όσα δήλωσε ο μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας:

Έριξε τη «βόμβα» ο Στράτος Ευγενίου, μεγαλομέτοχος της Τρίγλιας, που έκανε δηλώσεις στον soccerpractor, μετά τη χθεσινή γενική συνέλευση: «Εγώ κάνω πίσω, δεν ασχολούμαι πια. Την κρατάνε την ομάδα όσοι την θέλουν στη Β΄ Εθνική. Όσοι ψηφίσανε να μείνει στην Τρίγλια. Τους είπα να μην περιμένουν τίποτα από εμένα. Ήμουν υπέρ στο να δίναμε τον ΑΦΜ στον Ηρακλή, αλλά δεν ήθελε κανείς άλλος. Θα μετέχω μόνο στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και ως εκεί. Δεν θα αφήσω να πάρει άλλος τις μετοχές και μετά να πουλήσει τον ΑΦΜ. Δεν είχα διοικητική εμπλοκή, πλέον δε θα υπάρχει ούτε οικονομική στήριξη. Μόνο σε επίπεδο μετοχών θα είναι η συνδρομή μου και ίσως βοηθήσω με χορηγίες τρίτων. Νομίζω ότι μετά από 3 χρόνια κλείνει ο κύκλος μου. Στήριζα οικονομικά ως μεγαλομέτοχος αλλά δεν μπορώ να είμαι αυτό που ήμουν. Πέρυσι έλεγα «Σας καλύπτει ο Στράτος, δε μένετε εκτεθειμένοι”. Τώρα άλλοι είναι υπόλογοι των πράξεών τους».

Η εικόνα ίσως περιέχει: 10 άτομα, άτομα που κάθονται, παπούτσια, παιδί και υπαίθριες δραστηριότητες