Αθλητικά

Παραμονή Κωτάκη στον πάγκο της Βαρβάρας

Ο Αετός ανακοίνωσε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ

Στον πάγκο της Βαρβάρας, την οποία θα οδηγήσει στα σαλόνια της Γ΄Εθνικής, θα παραμείνει ο Κώστας Κωτάκης. Η διοίκηση του Αετού είναι απόλυτα ευχαριστημένη από τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού και είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει τον σύλλογο στη νέα κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Αετός Βαρβάρας ανακοίνωσε και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ που θα πλαισιώσει τον Κώστα Κωτάκη, αλλά και αυτό των ακαδημιών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του συλλόγου:

”Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για μια ακόμη χρονιά ο Κώστας Κωτάκης θα είναι ο προπονητής της ομάδας μας και θα πάμε μαζί και στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Ο πετυχημένος προπονητής της ομάδας μας θα συνεργαστεί και φέτος με τον Χρήστο Κεφαλά,με τον οποίο στα δύο χρόνια που είναι μαζί έχουν κερδίσει δύο πρωταθλήματα (2019 Β κατ.-2020 πρωτάθλημα Χαλκιδικής).
Το τεχνικό τιμ του ΑΕΤΟΥ θα πλαισιώσει φέτος ο Νίκος Καλαϊτζής,άλλο ένα δικό μας παιδί,που έρχεται με πολύ όρεξη και διάθεση να βοηθήσει την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Στις ακαδημίες του ΑΕΤΟΥ θα συνεχίσουν για άλλη μια χρονια την πολύ καλή δουλειά που κάνουν οι Γιώργος Αλβανός και Κώστας Μωραΐτης ενώ μαζί τους θα είναι και Νίκος Καλαϊτζής που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο τα παιδιά με τις γνώσεις του!

Ευχόμαστε σε όλους τους προπονητές μας να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την αγαπημένη μας ομάδα”

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button