Ο Δημήτρης Σουάνης θα είναι ο νέος τεχνικός του Στρατωνίου, έπειτα από ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων. Ο άλλοτε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα από το Στρατώνι, ενώ η Γαλάτιστα τον ευχαρίστησε δημόσια για την προσφορά του στον σύλλογο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Στρατωνίου: 

“Ο Μ. Γ. Ο. Στρατωνίου είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σουάνη για την θέση του προπονητή της αντρικής ομάδας για την σεζόν 2020-21. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ο Δημήτρης θα κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα στον σύλλογο μας και του ευχόμαστε πάνω απ όλα υγεία και μια προπονητική καριέρα εφάμιλλη της ποδοσφαιρικής.

Ο Δημήτρης υπήρξε ένας άξιος εκπρόσωπος του Xαλκιδικιώτικου ποδοσφαίρου σε όλη την Ελλάδα έχοντας 282 συμμετοχές και 43 γκολ στις επαγγελματικές κατηγορίες εκ των οποίων οι 93 συμμετοχές και τα 10 γκολ σε επίπεδο super league 1.

Πιστεύουμε πως με την εμπειρία του θα μεταδώσει στα δικά μας παιδιά την μαχητικότητα και την φιλοδοξία που τον διέκρινε σαν αθλητή.

Ενδεικτικά έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως Ξάνθη, Πανιώνιος, Λάρισα, Κέρκυρα, Απόλλων Σμύρνης, Ολυμπιακός Βόλου, Δόξα Δράμας, Απόλλων Λεμεσού(κυπελλούχος Κύπρου 2013) κ. α.

Παράλληλα ο Μ. Γ. Ο. Στρατωνίου ανακοινώνει την σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο συστάθηκε μετά από τρεις γενικές συνελεύσεις.

Πρόεδρος : Προδρόμου Χρηστος
Αντιπρόεδρος : Κυρίδης Γρηγορης
Γενικος Γραμματέας : Αποστόλου Χρηστος
Ταμίας : Κατσαβαβακης Μανος
Μέλος – Υπεύθυνος Ιματισμού : Γκαδρης Νικηφορος
Μέλος – έφορος ακαδημιών : Γαλιουρης Νικος
Μέλος – έφορος ακαδημιών : Βαγιωνάς Γιωργος
Υπεύθυνοι γηπέδου : Αρβανιτακης Παναγιώτης – Κυρίδης Γρηγορης
Γενικος αρχηγός αντρικού τμήματος : Κατσαβαβακης Γιώργος

Σεβόμενοι την μακρά ιστορία του συλλόγου και με γνώμονα την στήριξη των νέων παιδιών του χωριού μας κρατάμε ζωντανό τον σύλλογο παρ’ όλες τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες. Σε αυτή την προσπάθεια ευχόμαστε να έχουμε την συμπαράσταση και την βοήθεια από τον κόσμο του χωριού και τους αρμόδιους φορείς ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν οι προπονητές των ακαδημιών όπως και διάφορες δράσεις οικονομικής ενίσχυσης που έχουμε σχεδίασει.”

Επίσης, σε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την προσφορά του στον σύλλογο προχώρησε και η ομάδα της Γαλάτιστας

”Η διοίκηση και όλη η οικογένεια του Ανθεμούντα ευχαριστεί θερμά το Δημήτρη Σουάνη για την τιμή που μας έκανε να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον Πύργο στο στήθος!

Η προσφορά του στην περσινή πετυχημένη σεζόν ήταν καθοριστική, βοηθώντας τους συμπαίκτες του και το σύλλογο να λειτουργούν σε επαγγελματικά πρότυπα όντας σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα!

Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή αρχή στην προπονητική σου καριέρα και ελπίζουμε οι δρόμοι μας να ανταμώσουν και πάλι”

Φωτογραφία από Ανθεμούς Γαλάτιστας