Η δήμαρχος Κασσάνδρας, Αναστασία Χαλκιά, συγχαίρει τον ΚΑΟΧ για την επιτυχία της πρόκρισης στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Basket.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Δημάρχου: 

“Είμαι στην ευχάριστη θέση να συγχαρώ τον ΚΑΟΧ για την τεράστια επιτυχία του να περνά στην τελική φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος basket, γεγονός που επιβραβεύει την προσπάθεια των παικτών, του προπονητή, της Διοίκησης της ομάδας αλλά και των γονέων, που καταβάλλουν άοκνη προσπάθεια για να στηρίξουν τα όνειρα των παιδιών τους.

Ως Δήμαρχος Κασσάνδρας, αντιλαμβάνομαι τον αγώνα, την αγωνία, την προσπάθεια όλων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Εύχομαι κάθε επιτυχία και λαμπρές νίκες που θα δώσουν ηθική ικανοποίηση στους παίκτες και τους παράγοντες της Ομάδας αλλά και μεγάλη διαφήμιση και προβολή στη Χαλκιδική μας.

Ο Δήμος Κασσάνδρας βρίσκεται στο πλευρό τους και συνεχίζει την προσπάθεια κατασκευής του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας που θα είναι έτοιμο το Φθινόπωρο και θα στεγάσει τις προσπάθειες της Ομάδας, δίνοντάς της τη δυνατότητα για πολλές και μεγάλες νίκες και για μια λαμπρή πορεία στο μέλλον.
Αισθάνομαι υπερήφανη γι’ αυτά τα παιδιά που υπερβαίνουν τον εαυτό τους και τους εύχομαι τα καλύτερα”.