Ο Δήμος Πολυγύρου ζητάει από τους πολίτες να τηρούν τα απαραίτητα μέτρα και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις όσο είναι εφικτό. Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα και όλα τα μέρη του Δήμου είναι ασφαλείς.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει ο Δήμαρχος Πολυγύρου, Αστέριος Ζωγράφος:

”Η κυβέρνηση, σε συνεργασία με τις υγειονομικές αρχές της χώρας, αποφάσισαν τη λήψη νέων μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού λόγω των διαρκώς αυξανόμενων κρουσμάτων το τελευταίο διάστημα.

Η Αυτοδιοίκηση, οφείλει να ακολουθήσει τις αποφάσεις αυτές με μόνο γνώμονα την προστασία της υγείας των δημοτών μας και του συνόλου του πληθυσμού. Έτσι, ο δήμος Πολυγύρου ζητάει από όλους τους συμπολίτες μας να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών, να φορούν μάσκα, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις, τον συνωστισμό και τους κλειστούς χώρους όπου ευνοείται η διασπορά του Covid-19.

Κατανοούμε, ότι σε περίοδο χαλάρωσης και διακοπών είναι δύσκολη η πιστή τήρηση όλων των περιοριστικών μέτρων, ωστόσο το αίσθημα προσωπικής ευθύνης και η ανάγκη προστασίας των ευπαθών ομάδων μας οδηγεί στο να εναρμονιστούμε με τις οδηγίες. Στον δήμο μας έχουν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και διαβεβαιώνω προσωπικά, ότι τα χωριά μας και οι παραλίες μας είναι απολύτως ασφαλείς προορισμοί”.