Μετά το ντόρο που δημιουργήθηκε για την συναυλία του Γιώργου Σαμπάνη στο beach bar Achinos, στην Χανιώτη Χαλκιδικής, ένας εκ των ιδιοκτητών δέχτηκε να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν.

«Την ημέρα της συναυλίας έγιναν δύο έλεγχοι και δεν είχαμε πρόβλημα. Χθες και σήμερα ήρθαν επίσης στο beach bar μας ελεγκτές και ήμασταν τυπικότατοι» δήλωσε στο thestival ο βασικός μέτοχος της επιχείρησης που λειτουργεί το beach bar Achinos.

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη συναυλία παραβρέθηκαν περισσότεροι από 2.000 νέες και νέοι. Όπως αποκάλυψε το thestival, μετά το πάρτυ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό τρεις εργαζόμενοι της επιχείρησης, οι οποίοι και μπήκαν σε καραντίνα.

Από το ρεπορτάζ του thestival προκύπτει ότι το βράδυ της επίμαχης συναυλίας, άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν δύο φορές ελέγχους στο beach bar, όπου και διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός των παρευρισκομένων δεν ξεπερνούσε τον επιτρεπόμενο με βάση τα τετραγωνικά που έχει στη διάθεσή της η επιχείρηση. Οι αστυνομικοί, ωστόσο βεβαίωσαν πρόστιμο για ηχορύπανση.

Πηγή: thestival.gr