Αθλητικά

Αλλάζει σελίδα ο Φοίνικας Νικήτης

Μεγάλο πλάνο με το νέο διοικητικό συμβούλιο

Νέο διοικητικό πλάνο στον Φοίνικα Νικήτης καθώς το σύνολο έχει βλέψεις που… ξεφεύγουν από τα ερασιτεχνικά δεδομένα. Ο νέος Πρόεδρος – Επενδυτής, κύριος Ιωακείμ Καλαμάρης, έχει στο πλευρό του έμπειρους παράγοντες και σε συνδυασμό με το προπονητικό τιμ και το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου στοχεύουν στην αλλαγή… σελίδας.

Νέο προπονητικό δίδυμο 

Ο Φοίνικας Νικήτης ανακοίνωσε νέο προπονητικό δίδυμο, αυτό των Νεοφώτιστου – Κουτσουρέ, ο οποίος θα κάτσει για τρίτη σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Ο Χρήστος Νεοφώτιστος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού του αθλητικού συλλόγου. Το έμπειρο τεχνικό τιμ, σε συνδυασμό με τον μεγαλοεπενδυτή κ. Ιωακείμ Καλαμάρη και την δυναμική παρουσία των μελών του Δ.Σ, υπόσχεται διακρίσεις και τίτλους, ώστε η βασίλισσα της Σιθωνίας να επιστρέψει στον θρόνο της.

Ο μεγαλοεπενδυτής του Α.Σ. Νικήτης θα επενδύσει ένα ιδιαίτερα υψηλό ποσό σε οικονομικό, υλικοτεχνικό επίπεδο και νέους ποδοσφαιριστές, υψηλότερων κατηγοριών. Γνώμονας του είναι η μεταλαμπάδευση της άμιλλας μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό και τονίζει ”πως η βαριά βιομηχανία της Μακεδονίας δεν είναι απαραίτητα ο τουρισμός, αλλά ο πολιτισμός. Οι νέοι της Μακεδονίας είναι το μέλλον και αξίζουν προτεραιότητας και προσοχής, ενώ είναι το κριτήριο που τον επηρέασε στη νέα του επενδυτική ενασχόληση στα αθλητικά δρώμενα της Σιθωνίας”.

Όπως διαδίδεται, πραγματοποιείται κίνηση από τον ίδιο που δεν θα έχει προηγούμενο στην αθλητική ιστορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πανελλαδικά.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close