Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Χανιώτης και πλέον αναζητεί την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Πρόκειται για έναν αθλητή, υπόδειγμα για μικρούς και μεγάλους, που έχει αφήσει θετικό στίγμα σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε. Με τη φανέλα της Χανιώτης πρόλαβε να αγωνιστεί, λόγω κορονωϊού, 8 ματς, ωστόσο με απόλυτη επιτυχία καθώς είχε 5 γκολ και 5 ασσίστ. Το τελευταίο του πέρασμα από ομάδα της ΕΠΣΜ ήταν με τα χρώματα του ΠΑΟΝΕ, όταν πρόσφερε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία.

Ο Χρύσανθος Λευκαρίτης είναι γνωστός σε όλους και από την Εθνική Mini Football που μας έκανε περήφανους το περασμένο καλοκαίρι στα γήπεδα του Ρεθύμνου, κατακτώντας την 3η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 40 χωρών. Ως αρχηγός της Εθνικής από το 2013 συμμετείχε σε 5 Ευρωπαϊκά και 2 Παγκόσμια.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι πόλος έλξης για αρκετές ομάδες και σύντομα θα πάρει την τελική του απόφαση. Ο ”Λεύκα” έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Απόλλων Καλαμαριάς, Νίκη Πολυγύρου, Θερμαϊκό Πορταριάς.