ΓενικάΔήμος ΠολυγύρουΧαλκιδική

Τελευταία μέρα του θερινού σχολείου Πολυγύρου

Πέρασε γρήγορα ο καιρός

Τις τελευταίες του ώρες διανύει το θερινό σχολείο Πολυγύρου, καθώς σήμερα είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Πολύγυρου, Αστέριο Ζωγράφο και παρέδωσαν τη σκυτάλη στη νέα σχολική χρόνια.

Αναλυτικά, το μήνυμα του θερινού σχολείου:

«Τελευταία μέρα για το θερινό σχολείο Πολυγύρου.

Περνάει γρήγορα ο καιρός.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να μαζέψουμε τα πινέλα, να μαζέψουμε τα χρώματα από αυτή εδώ τη γωνιά και να αφήσουμε τους μικρούς μας πρωταγωνιστές, να πάνε να ζωγραφίσουν άλλους τοίχους να φτιάξουν νέους παραδείσους σε κάποιες άλλες νέες αίθουσες.

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει κι εμείς παραδίδουμε τη σκυτάλη σε αυτή με την ευχή να είναι γεμάτη γνώσεις και πολλές πολλές νέες, χαρούμενες σχολικές στιγμές για τους μικρούς μας φίλους.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν στο να ολοκληρωθεί επιτυχώς και φέτος παρ’ολη την πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας λόγω του Covid-19 η θερινή δημιουργική απασχόληση παιδιών.

Ευχαριστούμε το νομικό πρόσωπο «Αριστοτελης» για την άψογη συνεργασία, το προσωπικό του κέντρου, παιδαγωγικό και βοηθητικό για την καταπληκτική δουλειά και που φρόντισαν να λειτουργήσουν όλα ομαλά και κυρίως με ασφάλεια για τα παιδιά μας.

Και τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο μας Αστέριο Ζωγράφο που ήταν αρωγός και συμπαραστάτης μας από την έναρξη έως και τη λήξη του προγράμματος.

Να είμαστε όλοι καλά να ανταμώσουμε πάλι του χρόνου».

Σχετικά άρθρα

Back to top button