Η Άθυτος είναι… πρωταθλήτρια στις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού καθώς αφενός ήρθε σε συμφωνία με το μεγαλύτερο μέρος παικτών που στήριξαν την περσινή προσπάθεια του συλλόγου, αφετέρου ανακοίνωσε προσθήκες παικτών που θα ανεβάσουν επίπεδο το σύλλογο.

Το γηπεδικό πρόβλημα που… ξεπεράστηκε 

Η Άθυτος προχώρησε στην μεγαλύτερη… μεταγραφική της κίνηση που δεν είναι άλλη από το νέο αγωνιστικό χώρο που αφήνει πίσω τον κάκιστο των προηγούμενων ετών που δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ο καινούργιος χλοοτάπητας ενδείκνυται για ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει και θα διεκδικήσει τίτλους στη Χαλκιδική.

Οι προσθήκες, οι ανανεώσεις και οι επιστροφές  

Η Άθυτος υπό την καθοδήγηση του νέου τεχνικού, Χρήστου Αργυρίου, ήρθε σε συμφωνία με σημαντικούς ποδοσφαιριστές που αναμένεται να προσφέρουν τα μέγιστα στο σύλλογο. Με τα χρώματα της Αθύτου θα αγωνίζονται για τη νέα σεζόν οι Στέφανος Σπάσιτς, Παναγιώτης Μισαηλίδης, Βασίλης Μανώλη, που επέστρεψε μετά από ένα μικρό πέρασμα στη Χανιώτη. Επίσης, στην Άθυτο παραμένουν και οι Λογγινίδης, Σιούζος, Σκέντος, Πάτσι, Χατζήκος, Ορφανίδης, Μεμά, Γερασίμου και ο πολύπειρος Σαϊτιώτης.

Το νέο διοικητικό σχήμα με τη βοήθεια και εξωτερικών παραγόντων υπόσχεται μεγαλεία στην Άθυτο και άπαντες ανυπομονούν να θυμηθεί η περιοχή τις παλιές ένδοξες ποδοσφαιρικές στιγμές.