ΚοινωνίαΠολιτική

Β. Κικίλιας: Η επιστροφή των αδειούχων στα αστικά κέντρα η μεγάλη πρόκληση (Βίντεο)

Ο υπ. Υγείας μίλησε για μονιμοποίηση των υγειονομικών που προσελήφθησαν εν μέσω πανδημίας, ενώ είπε πως επεξεργάζονται νέες πρωτοβουλίες για ενίσχυση του ΕΣΥ - "Η Ελλάδα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από άλλες χώρες, ας το διατηρήσουμε" τόνισε

Την επιστροφή των αδειούχων από τις διακοπές περιέγραψε ως τη μεγάλη πρόκληση στην εξέλιξη της επιδημιολογικής καμπύλης, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέχεια.

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button