Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, αναβάλλεται το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός» για την καλύτερη υγεία και ασφάλεια όλων.

Πιο συγκεκριμένα, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Αυγούστου εκδήλωση: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στην αρχαία Όλυνθο και την Παρασκευή 28 Αυγούστου: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στα Αρχαία Στάγειρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

“Σας ενημερώνουμε ότι ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού αναπροσαρμόζει το πρόγραμμα εκδηλώσεων του θεσμού «Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός».

Λόγω των αυξημένων κρουσμάτων στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής και σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση αριθμ.Δ1α/Γ.Π.οικ.51892/19-08-2020 αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Πέμπτη 27 Αυγούστου εκδήλωση: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στην αρχαία Όλυνθο και την Παρασκευή 28 Αυγούστου: Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στα Αρχαία Στάγειρα.

Στο προσεχές διάστημα θα οριστεί η νέα ημερομηνία για την πραγματοποίησή τους, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Οι προκρατήσεις που έχουν γίνει μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού digitalculture.gov.gr θα ισχύσουν και για τις νέες ημερομηνίες, όταν οριστούν.”

​Φωτογραφία αρχείου