Αθλητικά

Η ΓΓΑ… ανέβαλε τα φιλικά στη Χαλκιδική

Λόγω των έκτακτων μέτρων στο νομό

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού η ΕΠΣ Χαλκιδικής ανακοίνωσε πως δεν πρέπει να διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια ως και τις 31/8 στα γήπεδα της Χαλκιδικής, όσο δηλαδή διαρκούν τα έκτακτα περιοριστικά μέτρα στο νομό.

Συνεπώς, για τις επόμενες επτά ημέρες δεν προβλέπονται φιλικά και ήδη οι περισσότερες ομάδες τα ακύρωσαν για να επιστρέψουν δυναμικά από την πρώτη του μήνα.

Tags

Μιχάλης Σουνάς

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στο Super TV&Radio το 2013. Στη συνέχεια, παράλληλα με τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη εργάστηκε στις εφημερίδες «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» και την «Arena Press» αλλά και τις διαδικτυακές σελίδες ενημέρωσης www.allaboutaris.com, www.acadimies.gr και το pamebala.gr. Επίσης, είχε ενεργό ρόλο στο YellowRadio 92,8 και το www.yellownews.gr. Από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή «Στα δίχτυα της Χαλκιδικής» στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του νομού και από τον Οκτώβριο του 2017 συμμετέχει στην ομάδα του Χαλκιδική Πολιτική.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close