Αφού απείλησε πως θα ρίξει φόλα σε όλα τα σκυλιά της γειτονιάς, ένας άνδρας καταγγέλλεται ότι χτύπησε μία γυναίκα που τα υπερασπίστηκε. Το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στην Καρδία Θεσσαλονίκης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr η γυναίκα έχει προχωρήσει ήδη σε μήνυση σε βάρος του.

Σύμφωνα με καταγγελία συγγενικού προσώπου της γυναίκας, ο άνδρας πέρασε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της την ώρα που αυτή έβαζε νερό και τροφή σε μπολάκια για τα αδέσποτα της γειτονιάς και απείλησε ότι θα τους ρίξει φόλα.

Όπως αναφέρεται στην ίδια καταγγελία, η γυναίκα υπερασπίστηκε τα ζώα με τον άνδρα να απειλεί και την ίδια ενώ στη συνέχεια, όπως ισχυρίζεται η συγγενής της γυναίκας, ο άνδρας βγήκε από το αυτοκίνητο και χτύπησε τη γυναίκα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Μάλιστα, στην ίδια καταγγελία σημειώνεται πως την έριξε κάτω και την παρέσυρε.

Η συγγενής της γυναίκας σημειώνει πως απευθύνθηκαν σε αστυνομικό τμήμα προκειμένου να προβούν σε μήνυση. «Τέτοιοι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι όχι μόνο για τα ζωάκια που δεν ενοχλούν κανέναν, αλλά ακόμα και για όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους όπου τα αγαπούν και τα προστατεύουν», τονίζει.

Πηγή: www.voria.gr

Φωτογραφεία αρχείου