Πριν από λίγες ημέρες είχε επιβληθεί πρόστιμο από τους επιθεωρητές της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σε μπιτς μπαρ των Νέων Φλογητών για υπεραρυθμία σε τρεις ξαπλώστρες.

Σήμερα, η εν λόγω επιχείρηση ανακοίνωσε πως κέρδισε την ένσταση και λειτουργεί κανονικά.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του RazzMatazz Summer Bar: 

”Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η ένσταση που υποβάλαμε ενώπιον της Επιτροπής Ενστάσεων της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας σήμερα έγινε δεκτή.

Με βάση αυτήν την ευχάριστη εξέλιξη θα προχωρήσουμε από σήμερα στην επαναλειτουργία του Razzmatazz Summer.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε όλους μέσα από την καρδιά μας για την απλόχερη, αυθόρμητη ηθική στήριξη και την αγάπη που μας προσφέρατε όλες αυτές τις ημέρες που αναγκαστήκαμε να παραμείνουμε σε αναστολή λειτουργίας.

Ευχαριστούμε τον νομικό μας σύμβουλο δικηγόρο Κο Βαγγέλη Τσέλιο για την άμεση και καθοριστική βοήθεια του στην σύνταξη του φακέλου της τεκμηριωμένης ένστασης.

Επίσης ευχαριστούμε προσωπικά τον Δήμαρχο Μανώλη Καρρά για τo ανθρώπινο ενδιαφέρον που επέδειξε από την αρχή διαλαμβανόμενος την αδικία που συντελέστηκε και στην συνέχεια την έμπρακτη στήριξη του δίκαιου αιτήματός μας ενώπιον της Αρχής Διαφάνειας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συναδέλφους επαγγελματίες της περιοχής που εξαρχής συντάχτηκαν με το μέρος μας και μας συμπαραστάθηκαν ειλικρινά.

Τις επόμενες ώρες θα προχωρούμε στις εργασίες για το σταδιακό άνοιγμα τις επιχείρησής μας από σήμερα, και το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε την ευρωπαϊκή βραδιά του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπεσίκτας.

Ελπίζουμε κλείνοντας αυτήν την ανάρτηση να μείνουμε όλοι υγιείς και όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ξεπεράσουμε την λαίλαπα της πανδημίας ώστε το επόμενο καλοκαίρι να το περάσουμε ελεύθεροι από τον κορωνοιό”.