Πριν από λίγες ημέρες ο Δήμος Καβάλας αντιμετώπισε μία κακή νοοτροπία και συμπεριφορά που διαπίστωσε να υπάρχει στην δυτική πλευρά της ακτής της Καλαμίτσας, σύμφωνα με το proininews.gr.

Στο τμήμα της παραλίας προς το ξενοδοχείο Lucy. Λουόμενοι είχαν κλειδώσει τις πλαστικές καρέκλες που χρησιμοποιούσαν στα κάγκελα, μέσω των οποίων από το δρόμο βρίσκεται κανείς στην παραλία, όπως αναφέρει το proininews.gr.

Οι καρέκλες που ήταν κλειδωμένες και κάθε πρωί χρησιμοποιούνταν, ήταν πάρα πολλές με αποτέλεσμα και η γενικότερη εικόνα να είναι άσχημη. Ο Δήμος Καβάλας τις απομάκρυνε καθώς αποδέχθηκε ως σωστές παρατηρήσεις άλλων λουομένων.

 

Κι ενώ αυτό έγινε με επιτυχία και σχολιάστηκε θετικά το προηγούμενο διάστημα, όσοι πηγαίνουν στην παραλία της Καλαμίτσας και κλειδώνουν την καρέκλα που χρησιμοποιούν (για να τη βρουν στην παραλία το επόμενο πρωί) ανακάλυψαν άλλο τρόπο να κάνουν τη δουλειά τους.

Πλέον κλειδώνουν τις καρέκλες τους στα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο, προς το ξενοδοχείο Lucy. Τρεις τουλάχιστον τέτοιες καρέκλες είναι κλειδωμένες στα δέντρα. Κι αν δεν υπάρξει νέα παρέμβαση του Δήμου, είναι βέβαιο ότι οι καρέκλες θα αυξηθούν μία και η περιοχή διαθέτει πολλά ακόμη δέντρα.

Πηγή: thestival.gr