Aνακοίνωση παραίτησης για τη διαγραφή μας από την παράταξη “ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ”

Μαρία Παπαδημητρίου – Ιωάννης  Σερέτης

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ

Με αίσθημα ευθύνης προς τους πολίτες της Κασσάνδρας ανακοινώνουμε ότι η διαγραφή μας από την Παράταξη “Ανανεωτική Προοπτική Κασσάνδρας” μετά από πρόταση του επικεφαλής της Βασίλη Κυρίτση, μας δυναμώνει για να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας, με περισσότερο ζήλο και ανεξαρτησία.

Ενημερώνουμε τους πολίτες αλλά και την Ελάσσονα Αντιπολίτευση, ότι δεν θα παραδώσουμε τις έδρες μας όπως μας ζητήθηκε, καθώς τιμούμε την ψήφο των πολιτών της Κασσάνδρας στο πρόσωπό μας.

Οι έδρες που καταλαμβάνουμε είναι αποτέλεσμα της Δημοκρατικής, λαϊκής βούλησης και της εκλογικής επιλογής των πολιτών.

Επιλογής που βασίζεται κατά κανόνα στο έργο, την προσωπικότητα,την προσφορά και την κοινωνικότητα του κάθε υποψηφίου.

Η συμμετοχική διαδικασία είναι εκείνη που προσδίδει το τελικό εκλογικό ποσοστό σε μια Παράταξη.

Αθροιστικά.

Συμβάλλαμε ως δύο από τους εκλεγμένους της Παράταξης στη διαμόρφωση του τελικού ποσοστού της στο 30%.

Συνεπώς, το 30% δεν επιμερίζεται προς όφελος ή εις βάρος οποιουδήποτε κατά το δοκούν.

Ενημερωθήκαμε για τη διαγραφή μας από το Facebook.

Η συνεδρίαση της Παράταξης δε, πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 25-08-2020 στις 12.00 ενώ εμείς ενημερωθήκαμε γι αυτό μόλις μία ώρα πριν,γεγονός που δε μας άφηνε περιθώρια να είμαστε παρόντες στη διαδικασία η οποία μας αφορούσε άμεσα.

Συνεπώς, η διαγραφή μας εξετελέσθη με εμάς απόντες και παροπλισμένους, χωρίς διάλογο παρά το ότι ζητήσαμε τη μετάθεση της συνεδρίασης σε χρόνο που να διευκολύνει και εμάς.

Η μέχρι σήμερα στάση μας αλλά και η στάση που θα τηρήσουμε στο μέλλον, ως αιρετοί, έχει μόνο έναν στόχο: την προσφορά στον πολίτη της Κασσάνδρας με τον καλύτερο τρόπο.

Έντιμα, ξεκάθαρα και με διάλογο.

Η Δημοκρατία, υπηρετείται μόνο μέσα από την πολυφωνία και την τεκμηριωμένη ψήφο την οποία υπαγορεύει το αξιακό σύστημα που ο καθένας μας φέρει.

Κατά καιρούς διαφορετική ψήφο από την Παράταξη κατέθεσαν και άλλα μέλη της,χωρίς όμως αυτά ποτέ να στοχοποιηθούν από τον επικεφαλής της.

Εαν η δική μας διαφορετική άποψη δεν θεωρείται θεμιτή εντός της Παράταξης, οφείλουν όσοι δεν τη δέχονται,να αναθεωρήσουν την άποψή τους περί Δημοκρατίας και εν τέλει περί σύνθεσης και πλουραλισμού στην Αυτοδιοίκηση.

Η διαγραφή μας, μας οπλίζει με θάρρος και δύναμη να συνεχίζουμε να υπηρετούμε και να εκπροσωπούμε τους πολίτες της Κασσάνδρας.